Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
10 siders SPOT-dækning i stort fransk musikmagasin5. November, 2004

Erik Barkman Petersen

Opslag med bl.a. Claus Hempler og The Blue Van fra
Crossroads’ 10-siders dækning af SPOT 10.
(klik på fotos for større version).
 
Blandt branchefolkene på årets SPOT 10 Festival var otte franske journalister. De udviste stor interesse for og tilfredshed med festivalen undervejs, og nu har deres reportager efterhånden fundet vej til de franske musikmagasiner. Det er der kommet flere fine artikler ud af, men mest fornem er dækningen i september-nummeret af musikmagasinet Crossroads.

En iøjnefaldende forsidehenvisning leder vej til ti siders intensiv SPOT 10-omtale. Komplet med reportage fra åbningsaftenen og begge festival-dage, interviews med Jomi Massage, Teitur, Powersolo, The Blue Van, Claus Hempler og Baby Woodrose – lutter danske navne, i øvrigt – samt anmeldelser af hele 21 SPOT-relaterede cd’er.

Dertil kommer fin dækning i musikmagasinet Abus Dangereux, der bruger et opslag på Festivalen og anmelder flere af SPOT-deltagernes cd'er. Alt i alt flot eksponering af SPOT 10 i Frankrig og en række danske og nordiske acts i prominente franske magasiner. Og dermed også et eksempel på, at den danske musikscene faktisk har potentiale og evner til at tiltrække sig international opmærksomhed – for eksempel via en festival som SPOT 10.

Crossroads’ september-forside.
Henvisningen til SPOT-
dækningen findes i stjernen
til venstre.
 
SPOT 10 set gennem Abus Dangereux' øjne...
 Links:

Crossroads


Abus Dangereux

ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org