Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
”Alternativ” scene på SPOT 1028. Maj, 2004
Lise Westzynthius
 
Camilla Munck.
 
På dette års SPOT Festival får de uafhængige pladeselskaber en endnu større profil end på sidste års udgave. Ikke nok med at der medvirker 21 forskellige selskaber i forhold til sidste års 15: De præsenterer rent faktisk også deres musik live på en udendørsscene tæt ved standene, hvor man bl.a. kan opleve navne som Lise Westzynthius, Camilla Munck (fra Wynona), Maya Albana og 11 andre navne, som ellers ikke medvirker i det officielle SPOT program.

De medvirkende selskaber spænder i år fra ”store” Crunchy Frog over Swan Lees Gogo Records til ”enmands-betjente” BSBTA. Fremstødet skal dels ses som et udtryk for, at selskaberne mener det er vigtigt, at forene kræfterne på visse områder og dermed få større gennemslagskraft - dels ønsker man også at gøre klart for publikum, at de nye interessante navne ikke bare opstår af den blå luft, men at deres fremkomst bl.a. skyldes underskoven af uafhængige pladeselskaber.

Og så er dette i øvrigt ikke en krigserklæring til de ”store væmmelige multinationale”. Et af håbene er at skabt én lang naturligt stigende fødekæde fra de helt små til de store majors, fortæller arrangørerne.

De ”uafhængiges” program er:

Fredag
16.00 David Kosteljanetz
16.30 Simon Gylden
17.00 Klaus Handsome
17.30 Rent Mel
18.30 Viva Vertigo
19.00 Yellow Box Mentality
19.30 Labrador
20.00 Maya Albana
20.30 But his hands were tiny and so she said
21.00 Lise Westzynthius
21.30 Camilla Munck

lørdag
14.00 Je m’appelle mads
14.30 Soviet subliminal seduction
15.00 Sterling

De medvirkende selskaber er: Auditorium, Crunchy Frog, Morningside Records, BSBTA, Jenka Music, Display Records,
Noise Jihad, Kosyrex, Bad Afro, Cope Records, HomeBrew, April Rec, Murena Rec, Gogo Records, Divine Records, Loadstar Records, Play/Rec, Kamuflage, Quartermain Records, Orpheus Records, Bird Hits Plane Records samt Musiktidsskriftet Geiger.

ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org