Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
Beth Hart – en amerikaner på SPOT!28. Maj, 2004

Henrik Friis

Beth Hart.
 
SPOT Festivalen er ud over sin nysgerrighed omkring nye musikalske trends kendt for at sætte fokus på ny nordisk musik. Men i år tager man en amerikaner med på plakaten, nemlig Beth Hart, der medvirker ved selve åbnings-arrangementet i Musikhuset Aarhus’ Store Sal onsdag aften, og som i forlængelse af dette giver koncert i Musikhusets Foyer.

- Beth Harts medvirken er et resultat af det networking-arbejde, som det danske musikliv til stadighed må udvikle og afprøve nye veje for at udvide - alt sammen for at eksportere dansk musik og kultur, siger ROSAs leder Gunnar Madsen.

- Initiativet er blevet til i samarbejde med bookingfirmaet Skandinavian og Sony Music Denmark, som på denne måde får præsenteret en seriøs, pladeaktuel kunstner i Danmark, samtidig med at vi til gengæld får lejlighed til at præsentere en dansk kunstner som support, når Beth Hart senere skal på Skandinaviens-turné, fortæller Gunnar Madsen om baggrunden.

Beth Hart er som nævnt pladeaktuel med albummet "Leave The Light On".
Torsdag 3. juni kl. 20.00, Musikhusets Store Sal:
SPOT 10 Åbningsfest m. åbningstale af Kulturminister Brian Mikkelsen og musikalske indslag med Swan Lee, Teitur, Sondre Lerche, Jomi Massage og Beth Hart.

Torsdag 3. juni kl. 23.00, Musikhusets Foyer:
Koncert med Beth Hart.

Billetsalg: Musikhuset Aarhus (8940 4040), BilletNet, Billetmaskinen.

ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org