Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
Ikke kun for århusianere4. Juni, 2004
 
Som sædvanlig har der været rift om armbåndene på årets Spot-festival. Partoutbilletterne er udsolgte, også selvom der i år er solgt flere billetter end sædvanligt. Et kig på BilletNet viser at billetterne bestemt ikke kun er havnet i århusianske hænder. Både på Sjælland, Fyn og i hele Jylland har der været gang i salget. Vi spurgte os for på pladsen og fik svar på mange forskellige dialekter.


David Hedegaard Andersen, Aalborg, 23 år
"Jeg var med til Spot sidste år og er desuden en fast festivalgænger. Og så er der en masse fede navne på programmet i år," siger David.
For ham har den største oplevelse indtil nu været Powersolo og The Fashion, men han håber at Bergman Rock lørdag aften kan tage kampen op. Men lige meget hvad, så står dommen fast:
"Det har helt sikkert været turen fra Aalborg værd."Anders Mortensen, 16 år og Emilie Kjær Jensen, 15 år, Brønderslev,
- Det har været en vildt dyr tur, men alligevel det hele værd, siger Anders.
Han og Emilie har taget turen med tog fra Brønderslev for at se navne som Larsen and Furious Jane, Powesolo, Lampshade og David and the Citizens. Sidstnævnte har i høj grad indfriet forventningerne og har været det bedste på festivallen.


Michael Møller, København, 26 år
- Jeg er kommet for at høre noget musik og kan godt lide festivalen. Det er spændende at gå rundt og høre noget, man ikke har hørt før. Det er som at låne ti CD’er, man ikke kender på biblioteket," siger Michael Møller, som dog synes, at ølpriserne er for høje. Højdepunkterne for Michael har været José Gonzalez og Maborosi.Ulrik Thagaard, Aalborg, 49 år
"Det startede sidste år med, at vi så plakater for Spot-festivallen i Aalborg og tog herned. Det var så kanonfed en oplevelse, at vi besluttede at gøre det igen," siger Ulrik, som ikke går efter de store headliners.
"Der er ikke nogen navne, der trækker specielt. Det er mere det at komme og blive overrasket af noget nyt, som man ikke kender."
Igen i år har turen været det hele værd, ikke mindst takket være Kaada og Moon Gringo, som har været de største oplevelser.Marie Tümmler, 22 år og Stine Frederiksen, København, 22 år
- Vi var herovre sidste år, fordi vi kendte nogle i Århus, og det var rigtigt fedt," siger Stine.
- Og så har vi derudover hørt meget godt om festivalen," tilføjer Marie, som dog ikke har fået hørt særligt meget musik.
Lørdag er det mest blevet til tømmermandspleje med Stella Solaris på Officerspladsen. Fredag stod den på Tue West og Je m’apelle Mads, som har været de største oplevelser.
Det har været hele den lange tur værd, og Stine og Marie kommer helt sikkert igen næste år. Alligevel er der et enkelt kritikpunkt.
- Det er for kompakt. Det ville være bedre med lidt færre bands og en dag mere.Simon Nielsen, Aalborg, 21 år og Kasper Jensen, Esbjerg, 18 år
- Vi var her sidste år, og det var en fed oplevelse," siger Simon, som er enig med vennen Kasper om, at Blue Van har været det bedste på årets Spot-festival.
Begge har sat Tiger Tunes på det personlige program for lørdag, og håber at det bliver ligeså godt.
Turen har i hvert fald ikke været forgæves.
- Det har klart været turen værd," siger Kasper og Simon, som tager sig en ølpause ved bassinet foran Musikhuset.Andreas Hald

ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org