Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
Mellophone håber på det forjættede: Pladekontrakten4. Juni, 2004
Århusianske Mellophone befandt sig i en kirke midt om natten, da de spillede sammen for første gang. Det er to et halvt år siden, og det fungerede. Lige siden har Mellophone stille og roligt opbygget deres live-rutine, som indtil nu har resulteret i ros i LiveContest-konkurrencen og en lidt overraskende førsteplads på Emergenza Festival.

De spillede på SPOT 10 fredag aften, og glædede sig meget til koncerten.

- Vi håber meget på at knytte nogle kontakter til bookere og managere – og så drømmer vi selvfølgelig om den forjættede million-pladekontrakt, fortæller forsanger Thomas Eskild i en pause i lydprøverne.

Mellophone er ”rock med elementer af soul og country”, og det er ikke første gang, de går på scenen i VoxHall – der har de spillet flere gange. Og hvis nogen efterlyser et radiohit, har de et bud klar. Thomas Eskild har skrevet sangen Under a Burning Sun, og den har Mellophone store forventninger til, at SPOT-publikummet vil synes om.

- SPOT er et fremragende koncept, og det er fedt, at der er flere niveauer: Både for os som gerne vil opad, og også for de mere etablerede kunstnere. Og det var herligt, da vi fik brev om, at vi var optaget på festivalen. Det var vi rigtig godt tilfredse med.

Dagmar Winther

ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org