Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
Oplev stjernerne fortælle om musikken – live på SPOT28. Maj, 2004

Henrik Friis

Søren Huss
 
Tue West
 
Simon Kvamm
 
Keith Harris
 
SPOT 10 Festivalen er andet end koncerter – der er også et omfattende foredrags- og debat-program, og et af årets nye tiltag er ”Marstals Corner”, hvor forfatteren og musikeren Henrik Marstal samtaler med fire branche-personligheder.

Tre af dem er blandt tidens populæreste danske stemmer, nemlig Saybias frontfigur Søren Huss og det nye stjerneskud Tue West - henholdsvis fredag kl. 16.00 og kl. 18.45) - mens Nephews (og Drengene fra Angoras) Simon Kvamm er på plakaten lørdag kl. 14.15. Den sidste samtale kommer til at foregå lørdag kl. 17.15 med engelske Keith Harris, der bl.a. har været administerende direktør for pladeselskabet Motown og manager for Stevie Wonder.

Ideen bygger videre på oplægget til Henrik Marstals bog ”Alt hvad musikken kan”, som var baseret på interviews med diverse danske kunstnere – og i ”Marstals Corner” vil det bl.a. blive med fokus på de enkeltes forhold til at skrive sange, hvordan de opfatter musik, hvordan det påvirker dem, osv. Resultatet tegner til at blive en række inspirerende musik-samtaler.

Tony Wilson
 
Tony Wilson - skaberen af ”Madchester”

Et andet meget spændende indslag i foredrags- og debat-programmet bliver interviewet fredag kl. 17.15 med engelske Tony Wilson. Wilson var en af de væsentligste medskabere og baggrundsfigurer bag engelske Manchesters forvandling til "Madchester" - en betegnelse, byen gjorde sig fortjent til med et frodigt musikmiljø, der talte navne som Joy Division, New Order og Happy Mondays. Dels via hans leder-job for Factory records – dels fordi han også i 80’erne og 90’erne drev den nu legendariske klub The Hacienda. Wilson er i dag med til at organisere Manchesters In The City-festival, som bl.a. har været med til at lancere The Darkness.

Se mere i foredrag/debat-sektionen


ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org