Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
SPOT 10 i samarbejde med MyMusic omkring livedækning af festivalen6. Maj, 2004

Henrik Friis

Som ved de to foregående SPOT Festivaler nedsætter ROSA – Dansk Rock Samråd en liveredaktion i forbindelse med SPOT 10, som anmelder hver eneste af de 92 musikalske indslag, der spiller 4. og 5. juni - samt laver reportager og nyheder fra festivalen. Sidste år koblede Gaffas hjemmeside gaffa.dk sig til skribent-holdet og nu har MyMusics redaktion også besluttet at bidrage til redaktionen med en stribe medarbejdere.

MyMusic.dk er med lethed Danmarks største portal for amatørmusikere med 130.000 registrerede brugere og 22-25.000 unikke hits om dagen. 2500 registrerede bands er med på sitet, og i gennemsnit oploades 37 sange hver dag, som gratis kan høres og downloades.

MyMusic har i alt 13 skribenter, som anmelder cd’er samt koncerter og laver baggrunds-reportager – alt sammen ud fra målsætningen om at bygge bro mellem undergrunden og det etablerede musikliv. Det sker altså bl.a. fra årets SPOT Festival.

SPOT Live-redaktionen har som vanligt et flerstrenget formål:

  • At sikre alle de medvirkende acts en kvalificeret bedømmelse.


  • At give SPOT-interesserede - som er forhindret i at møde op på festivalen - en mulighed for alligevel at følge med.


  • At give musikinteresserede skribenter og fotografer en mulighed for at prøve kræfter med koncertermediet i en tid, hvor de traditionelle medier skærer ned på specielt dækningen af musikkens vækstlag.


  • Omtale af alle SPOT 10s koncerter, foredrag m.m. vil kunne læses på www.rosa.org/v4/spot/spot10 cirka en time efter arrangementets slutning, og desuden vil en række af disse anmeldelser kunne læses på henholdsvis www.gaffa.dk og www.mymusic.dk sammen med de to musik-sites øvrige dækning af festivalen.

    ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org