Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
SPOT 10 LIVE3. Juni, 2004
Læs anmeldelser af SPOT 10-koncerterne – på både SPOT 10s, Gaffas og MyMusics hjemmesider.

- - -
Koncerter, seminarer/foredrag og nyhedsstof fra SPOT 10 bliver anmeldt, omtalt og foreviget af en række journalister/musikskribenter og fotografer.

Ideen til denne totale festival-dækning opstod i forbindelse med SPOT 08, sidste år koblede gaffa.dk sig på, og i år tilslutter MyMusic sig projektet og bidrager til anmelder-staben - og en redaktion som bliver på cirka 40 denne gang.

Alle anmeldelser vil blive offentliggjort på www.rosa.org/v4/spot/spot10 og i udvalg på www.gaffa.dk og www.mymusic.dk. Desuden vil en del af anmeldelserne - som noget helt nyt - også kunne læses i engelsk udgave på SPOT 10's internationale side. Det sidste er kommet i stand i samarbejde med MyMusic.dk.

Som de foregående år er ROSAs formål med SPOT 10 LIVE flerstrenget:

1) At det musikinteresserede publikum, der af den ene eller anden grund ikke kan nå frem til koncerterne og de øvrige arrangementer, alligevel kan holde sig orienteret om grupperne og SPOT 10.

2) At de mange grupper får en kvalificeret bedømmelse af deres musik i en tid, hvor de trykte medier i stadig større grad tvinges til at skære ned på kulturstoffet – og dermed anmeldelserne.

3) At journalister/skribenter og fotografer får lejlighed til at prøve kræfter med koncert-mediet og anmelder-genren.


ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org