Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
SPOT 10 med Tim Christensen, Thomas Dybdahl og Múm1. Marts, 2004

Henrik Friis

Tim Christensen & co. - til SPOT 10
 
Så er de første navne til SPOT 10 Festivalen frigivet. Den nyslåede tre-dobbelte Danish Music Awards-vinder Tim Christensen bliver et af topnavnene, den lavmælt intense nordmand Thomas Dybdahl kommer igen oven på sidste års succes, og de to får selskab af islandske Múm, hvis svævende blanding af elektronica og nordisk folkemusik giver løfter om nye store fortællinger fra saga-øen.

Med de navne er det samtidig slået fast, at SPOT Festivalen – 4.-5. juni i Århus - til sit 10 års jubilæum igen lægger den musikalske kurs mod de skandinaviske farvande i sin søgen efter nye musikalske strømninger, lige som den overvejende målsætning igen er at præsentere musik, som enten lige er slået igennem til det større rampelys, eller som er på vej til det.

Det understreges af de yderligere navne, der gør ovennævnte tre selskab, nemlig José González (S), Kira & The Kindred Spirits, David & The Citizens (S), Hush, Mugison (IS), Laakso (S), Larsen & Furious Jane, Powersolo, Martin Ryum og Sepiamusic.

Yderligere navne vil blive afsløret løbende i den nærmeste tid, indtil SPOT 10's op mod 70 koncerter er programsat, og dertil skal så lægges det store panel-program, der både via debatter og foredrag ønsker at sætte dagens musikalske (u)orden i relief med såvel danske som internationale deltagere.

SPOT 10 afvikles på seks scener ved og i Musikhuset Aarhus og Ridehuset.
Billetsalget ér startet – se under billetsalg i menuen til venstre.

ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org