Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
SPOT 10 online – nu med lyd!6. Maj, 2004
Sådan ser playeren ud - prøv selv
ved at klikke på SPOT band-player i margenen
t.v. eller på ikonet t.h.
 
Årets SPOT Festival byder på en række velkendte navne – Tim Christensen, Jokeren, Tue West m.fl. Men kongstanken bag SPOT 10 er stadig at give sceneplads og spillerum for den rytmiske musiks vækstlag, og dén praksis overfører vi nu til vores hjemmeside med en "SPOT band-player".

- - -
Som noget nyt har SPOT Festivalen i år oprettet en speciel ”SPOT band-player” på www.rosa.org/v4/spot/spot10 med informationer, billeder, links og – ikke mindst – hele numre med noget nær alle festivalens navne. Så nu kan festivalpublikummet og de mange inviterede branche- og mediefolk forberede sig på årets festival online – eller følge op på koncertoplevelserne bagefter.

Udviklingen af denne specielle feature på SPOT 10s hjemmeside er sket i samarbejde TDC, som er SPOT 10s hovedsponsor, og i den anledning siger ROSAs leder Gunnar Madsen:

- Vi har – som noget nyt – valgt at samarbejde med TDC. Ikke kun for sponsoratets skyld, men fordi vi gennem dette samarbejde sender et klart signal om, at i en formidlingsmæssig forstand er ”fremtiden allerede nutid”. Og det er band-playeren bare ét eksempel på, siger ROSAs leder.

Initiativet med ”SPOT band-player” ligger i forlængelse af SPOT 10’s fokus på de nye digitale muligheder for musikken, dens udøvere og brugere. Pladebranchen befinder sig for øjeblikket i et vadested, hvor salget målt i fysiske enheder går ned, mens download er på vej op.

Dén situation bliver det centrale tema på årets SPOT Festival, især i kraft af en række seminarer og paneldiskussioner omkring musikkens digitale muligheder, samt SPOT 10 Festivalens Keynote Speech lørdag 5. juni, der har ”Digital Distribution of Music” som emne - og præsenteres i samarbejde med TDC.

ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org