Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
Tak for festen – til alle der skabte den6. Juni, 2004
Jogujo Circuit - på SPOT 10.
(FOTO: Jens Lund Møller)
 
Sepiamusic - på SPOT 10.
(FOTO: Enok Holsegaard).
 
Den 10. SPOT Festival er forbi og har været en dejlig oplevelse gennem alle tre dage: Lige fra kulturminister Brian Mikkelsen torsdag indviede festivalen officielt til de sidste toner døde ud natten til søndag - hele tiden præget af et nysgerrigt og årvågent publikum, der konstant har fokuseret på musikken, og som derved har været med til at gøre SPOT 10 til en helt speciel oplevelse. Ikke kun for arrangørerne, men allervigtigst også for musikerne på scenen, som i samspil med publikum har ydet ekstraordinært gode koncerter.

Med årets omstrukturering af festival-området har SPOT i år kunnet åbne op for ekstra scener, flere bands og flere tilskuere. Publikum svarede igen med udsolgt hus. Vel at mærke uden at festivalen blev presset – selv ved de store tilløbsstykker var der stadig god plads og åndehuller.

Dermed ikke sagt at festivalen ikke kan optimeres – tværtimod. Det skal den, og det bliver den. Under det punkt var åbningsaftenens arrangement (på VoxHall) med tre belgiske bands ikke optimal. Det relativt dårlige besøgstal hér understregede, at det ikke i tilfredsstillende grad var lykkedes for SPOT-arrangørerne ROSA at skabe opmærksomhed omkring tre ellers stærke bud på væsentlig nutidig europæisk rockmusik. For ingen skal være i tvivl om, at dette musikalske udvekslings- og networking-arbejde fortsat har ROSAS højprioritet.

Men ellers skal konklusionen på de tre dage bare være: Der er masser af ny god musik derude - og der er interesse for den.

Se i øvrigt i menuen t.v. under "Anmeldelser" for at læse SPOT Live-redaktionens bud på hvordan de 92 SPOT koncerter, præ-koncerterne, foredragene/seminarerne m.m. gik.

ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org