Nyheder  
Anmeldelser  
Bands  
Program - fredag
Program - lørdag
Foredrag/debat  
Fotoudstilling  
Øvrige indslag  
Konferenciers  
Åbningsaften  
SPOT på Belgien  
SPOT på Norge  
SPOT-historie  
Billetsalg  
De skriver også om SPOT  
Kontakt  
Nyhedsbrev
Tak til  
Udlandet ude efter Brimstone Butterfly21. Juni, 2004
 
Brimstone Butterfly oplever stor interesse fra udlandet for øjeblikket. Pladeselskaber fra så forskellige steder som USA, England, Japan og Canada har fået øjnene op for de århusianske glamrockere og deres seneste album, "Normality Killed The Cat".


"Normality Killed the Cat" er udkommet både i en cd-udgave og som Danmarks første DVD-Audio et relativt nyt medie, der kombinerer musik og musikvideoer i et samlet udtryk. DVD-Audio udgaven blev vist frem på SPOT 10 Festivalen i en særligt indrettet minibiograf, og det er især den, der har fanget opmærksomheden hos der udenlandske pladeselskaber.

- Efter vores fremvisning på SPOT Festivalen har vi fået flere gode kontakter til udenlandske selskaber, som virkeligt virker interesserede. Så festivalen har afgjort ført noget med sig, udtaler Brimstone Butterflys Kristian Kræmer.

Brimstone Butterfly gør i øvrigt deres entre i amerikansk tv i denne weekend. Vejen går via et afsnit af serien "Good Girls Don't", der kører på talkshow-dronningen Oprah Winfreys Oxygen Network. Afsnittet vises den 25., 26. og 27. juni, og forventes at få millioner af seere.

Erik Barkman Petersen

ROSA - Dansk Rock Samråd SPOT10 Mail: rosa@rosa.org